NAZAD

HOTEL JUZNO MORE SUTOMORE   


Pošalji upit

* Obavezno polje
Molimo pravilno popunite formu.

NewLine Montenegro - HOTEL JUZNO MORE SUTOMORE
0

Kompleks hotela Južno more u Sutomoru se sastoji od 3 objekta u čijem sastavu je 145 soba (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne). Sopstveni parking, park prostor kao i udaljenost od plaže samo par metara čine da ljubazno osoblje, izvanredna ponuda i kvalitet hrane kao i udobnost smještaja budu razlozi koji su dovoljni da se odlučite upravo za boravak u ovom hotelu!

Hotel ima besplatan wi-fi za sve goste hotela, klimatizovani restoran, TV salu, prostrane terase, park, terasu ispred restoranskog dijela u ogradjenom prostoru sa kafeterijom i poslastičarom sa igraonicom za djecu koja je gratis za goste kafeterije, parking koji je besplatan za goste hotela.
Depadansi i bungalovi : Sobe imaju kupatilo, tuš, terase sa pogledom na more i pogled brdo, ventilatori u sobama. Depadansi imaju svoje recepcije sa internetom, restoran je zajednički za čitav kompleks. Parking i prostrani park prostor. 

Hotel je udaljen oko 1 km od autobuske i željezničke stanice. Dobra saobraćajna povezanost drumskim i željezničkim putem pruža mogućnost dolaska svim prevoznim sredstvima.
Aerodrom Golubovci – Podgorica je udaljen 40 kilometara, a aerodrom Tivat 45 kilometara.
Na 6 kilometara jugoistočno od hotela nalazi se grad Bar. Redovne trajektne linije: Bar – Bari – Bar i Bar – Ancona – Bar kao i željeznički saobraćaj .

Telefon/Faks:

+382(0) 69 230 079

+382 (0)69 647 308

+ 382(0) 67 602 765

+ 382(0) 69 614 367

Adresa:

Velji Vinogradi bb

85310, Budva

Crna Gora

Web & Email:

E-mail: newlinemontenegro@gmail.com; nlmtravel.sales@gmail.com

http://www.newlinemontenegro.com

skype: nlmtravel


Copyright 2014 © New line Montenegro. Sva prava zadržana. Powered by: izradawebsajta.co.rs
www.hitwebcounter.com

Razmena banera     Mapa sajta     Izjava sigurnosti     Izjava o privatnosti