NAZAD

O NAMA

NEW LINE MONTENEGRO TRAVEL DMC je turoperator u Crnoj Gori, sa sjedistem u Budvi. Nas tim sa iskustvom stecenim dugogodisnjim radom u turizmu nudi kompletnu uslugu za turiste, organizacije, turisticke agencije. Prvenstveno se bavimo incoming turizmom kao destinacijska agencija za Budvu i Crnu Goru. Kreativnost, preciznost, posvećenost su glavne osobine našeg tima koji će realizovati sve dogovorene aranzmane.

Zahvaljujuci kvalitetnim agencijama-partnerima iz okruzenja u mogucnosti smo da osmislimo i organizujemo boravak i u okolnim drzavama: Srbija, Hrvatska, BIH, Slovenija, Makedonija, Albanija.

Dobro organizovani, obavijesteni, uz odlicnu saradnju sa razlicitim pruzaocima turistickih usluga, sa sigurnoscu mozemo realizovati vas kvalitetan boravak. Decenijsko iskustvo, hiljade gostiju koje smo uspjesno docekali i ispratili garancija su da cemo jednako posveceno pristupiti i vasim zeljama i planovima.

Ono na cega smo posebno ponosni i sto nas izdavaja od ostalih agencija, a sto su nasi gosti i te kako prepoznali jeste housekeeping i tranfer usluga 24h. Na novoj destinaciji osjecate se kao kod kuce - sve informacije i usluge na jednom mjestu.

Na nasem sajtu upoznajte se sa ponudom, gradovima, napisite nam sta biste zeljeli, ubrzo ce vam se neko javiti sa vise informacija i predloga.

I ove godine zelimo vam dobrodoslicu, prijatan boravak i srecan povratak kuci!

 


Telefon/Faks:

+382(0) 69 230 079

+382 (0)69 647 308

+ 382(0) 67 602 765

+ 382(0) 69 614 367

Adresa:

Velji Vinogradi bb

85310, Budva

Crna Gora

Web & Email:

E-mail: newlinemontenegro@gmail.com; nlmtravel.sales@gmail.com

http://www.newlinemontenegro.com

skype: nlmtravel


Copyright 2014 © New line Montenegro. Sva prava zadržana. Powered by: izradawebsajta.co.rs
www.hitwebcounter.com

Razmena banera     Mapa sajta     Izjava sigurnosti     Izjava o privatnosti